BEHANDLER OG BEHANDLINGSFORMEN

Jeg udfører behandlingerne i privat klinik i Helsinge, hjemme hos dig selv eller eventuelt på din arbejdsplads. Lisbeth er uddannet hos udvikleren af denne behandlingsform, Anni Norling, som har 30 års erfaring med laserterapi.

 

Jeg fik kendskab til laserbehandlingen gennem min egen behandling for slidgigt og uddannede mig senere hos Anni Norling.

Gennem de sidste 30 år er der udført flere studier af behandlingsresultater, når det gælder reumatiske lidelser og andre kroniske smerter. Ca. 85 procent af alle patienter fortæller, at de efter behandlingen enten er blevet helt raske eller i hvert fald har fået det bedre. Der findes kun en lille gruppe (ca. 15%), hvor behandlingen ingen effekt har.

 

Mid-laser behandlinger udføres mod smerter, betændelses- og reumatologiske tistande, virker afslappende og styrker blodgennemstrømingen samt energiniveauet i kroppen.

Behandlingsformen, der også kaldes for biostimulering, udføres med laserapparater med varierende bølgelængder og på specifikke punkter afhængig af hvilken effekt, der ønskes.

Laserbehandlingen sætter gang i komplekse processer i celler og væv, påvirker cellekernens immunforsvar, cirkulationen i blod- og lymfekar, cellestofskiftet og udsondringen af f.eks. endorfiner, som blandt andet påvirker smertetilstande.

Behandlingen virker derfor smertestillende, afslappende, energiøgende og er uden smerter. I visse tilfælde kan forekomme en kort opblomstring af smerten, inden forbedringen indtræffer.

Lisbeth Jensen

klinikken i Helsinge